Alakformálás

Testkezelés - Zsírbontás - Feszesítés

A testkezelések világában számos eljárás és még annál is több készülék, technika található. Nehéz kiigazodni azon, hogy pontosan mire is lenne szükségünk. Ez a kérdés több kérdést felvet.. mi alapján állapítjuk meg, hogy számunkra.. a testünk számára mi a megfelelő??

Fontos úgy eljárást választani, hogy minden szempontot mérlegelünk. Mielőtt a lehetőségeinket felmérjük, a legfontosabb, amit tudni kell… ezek kiegészítő eljárások az egészséges életmód mellett. Sportolás, megfelelő folyadék fogyasztása elengedhetetlen bármilyen technika esetében. Bizonyos esetekben orvosi felügyeletre is lesz szükségünk.

Mit jelent?
Egy egyedülálló technika az alakformálásban és az egészség megőrzésben, ami által formálható a kötőszövet. A kulcsszó, a „KÖTŐSZÖVET”. Kollagén és elasztikus rostokat tartalmazó szövet típus. Védelmi és raktározó szerepe egyaránt fontos funkciója testünknek.

Formálható
A francia szabadalmaztatott technika LPG SYSTEM Endermologie gyógy és sport kezelései, fogyasztás, alakformálás, feszesítés, relaxációs kezelések kiemelkedően a leghatékonyabbak, fájdalom mentesek. A testet mindemellett mobilizálja, ellazítja, formálja, tisztítja.

Hogyan zajlik az első alkalom?
A legelső alkalommal a vendég egy konzultációra érkezik. Ami alkalmával felmérjük az igényeit, kötőszövetének-bőrének állapotát. Megbeszéljük mik a céljaink közösen és ehhez még hogyan tudunk hozzájárulni kiegészítésekkel. Fontos tudni, hogy a kezelés kiegészítése az egészséges életmódnak. Elengedhetetlen a megfelelő táplálkozás és testmozgás egyaránt. Bármilyen célt tűzünk ki, a folyadékfogyasztás a legelső, amit figyelemmel kísérünk. Testtípus és szövet típus megállapítása után készítünk egy kezelési tervet. Fontos kérdés, hogy mennyi idő alatt milyen eredményt kívánunk elérni és ezt hogyan valósíthatjuk meg. A kezelési rendszer kúrában és alkalmanként is ad lehetőséget. Kiválasztjuk a vendég számára legmegfelelőbb méretű kezelőruhát és megkezdjük a kezelést. A kezelőruha a bőrünk védelme érdekében szolgál. Ezt mi biztosítjuk a vendég számára.

Mi a kezelés folyamata?
A görgős technika segítségével és a vákummal formáljuk át a kezelendő területeket. Ezt a konzultáció alkalmával egyeztetjük. A szövet típusától és a kívánt hatás elérésétől függően végezzük az eljárást a kezelés rendszerének megfelelően. A kezelés folyamata függ attól, hogy hány alkalommal végezzük az eljárást. Túl sok kezelés sem megfelelő, szüksége van a szövetnek regenerációs időre. 2-3 alkalommal javaslott elvégezni aktív kúra esetén. Fontos a fenttartó alkalom, ez nagyrészt függ a mellette végzett kiegészítésektől, az életmódtól és a testi adottságoktól.

Hatóanyag & Fólia & Pihenés
A bőrünk, a legnagyobb szervünk.. ahogyan belűről úgy kívülről is szükségünk van hidratálásra és táplálásra. Kötőszövetünk, kollagén állományunk frissen tartásáért mint ahogyan 20 úgy 60 évesen is felelősek vagyunk. Tekercselésről beszélhetünk otthoni és szalonkörülmények között. A legfontosabb különbség, amit ilyenkor ki kell emeljünk az a CÉL. Fogyás, alakformálás, feszesítés, hidratálás.. mit és hogyan szeretnénk? Mennyi idő alatt?

Fontos tudni, hogy ez egy kiegészítő kezelés.. sport és egészséges táplálkozás mellet.. meglévő alakformáló rendszerbe illesztve nyújtja a leghatékonyabb megoldást. Önállóan is alkalmazható, kúrában kiváló eredményekkel. Elengedhetetlen a kellő folyadék fogyasztása. Gondosan kiválasztjuk a hatóanyagokat a bőrtípusnak és kötőszövet típusnak megfelelően.. (ez fontos, hogy ne égessük meg.. vagy ne okozzunk allergiás reakciót).

Területei: Egész test /bokától mellkas vonaláig, csuklótól a hónalj vonaláig/. Menete: A megtisztított bőrre felvisszük a komplex hatóanyagos zselét, ezt követően feltekerjük a tekercselő fóliát, légmentesen. 50 percig fent hagyjuk a fóliát, fekvő helyzetben, takaróval tovább hevítve a testet. 15-20 perc után érezhető a hatás. A hatóidő letelte után eltávolítjuk a fóliát, a maradék krémmel ( hogy ha maradna). Hogyha szükséges nyugtató, hűsítő zselével átmasszírozzuk a kezelt területeket.

Folyamata: A készítmény a testhőmérséklet emelésével illetve csökkenésével elkezdni az anyagcserét aktiválni a környező szövetekben, ezáltal a méregtelenítés elindul. A felesleges folyadékot, salakanyagokat elvezeti a szervezetből, vizelet útján.

Kapcsolat

    2040 Budaörs, Budapesti út 28

   +36 30 862 98 01

   skinandbodybudaors@gmail.com