Arcfiatalítás

Arckezelések - Ránctalanítás - Feszesítés - Hidratálás

Nem tudjuk eldönteni melyik kezelést válasszuk.. fontos szempontokat kell figyelembe venni. Minden esetben több forrásból tájékozódjunk, mielőtt eljárást, hatóanyagot.. elektrokozmetikai gépet és szakembert választunk.

 - Nem minden tudás egyforma.. nem mindenhol jelenti ugyanazt a szakkifejezés.
 - Kérjük ki minden esetben a szakember vélményét, tanácsát!

Tartsuk be az otthoni ápolás szabályait, amiket kapunk. Nincs professzionális szalonkezelés, professzionális otthoni ápolás nélkül.

Mit jelent?

 - 100%-os tisztaságú, steril hatóanyag
 - új technológia
 - elektroporáció & elektroforézis kombinációja
 - mély rétegek hidratálása és táplálása
 - fájdalommentes
 - gyors

tu_nelkuli_mezo_1.jpeg

Mezotereápiás kezelés menete:
Bőrünk rétegei nagyon apró sejtecskékből épül fel. A kozmetikai ipar arra épít termékcsaládokat, hogy ezeken a sejtecskéken keresztülhatolva hidratálják, táplálják a bőrt, segítség a rugalmasságának megtartását minél hosszabb ideig. Ez az eljárás segít a bőrben lévő rétegek áthatolásában, láthatatlan csatornákon keresztül. Különböző hatóanyagok segítségével több bőrproblémát is tudunk vele kezelni a speciális hatóanyagok által a ránctalanítás és a feszesítés mellett. Bőrtípusnak megfelelően készítünk hatóanyagkoktélokat, vitamin komplexeket amiket a készülék segítségével 60 perc alatt építünk a bőrbe.

Miért válasszuk a mezoterápiát?
 - bőrtípusnak és problémának megfelelően arc, nyak és dekoltázs kezelése
 - pigmentfoltok kezelése
 - feszesítés, ránctalanítás
 - hidratálás, táplálás
 - fájdalommentes eljárás, mégis kiemelkedően hatékony!
 - vízhiányos bőr tartós hidratációjának javítása
 - kollagén és elasztin termelése
 - öregedési folyamatok lassítása
 - hatóanyagkomplex egyénnek megfelelően

Alkalmazása:
Alkalmazható kúrában és időszakosan is. Kúrában 2 hetente, vagy 10 naponta szükséges 5-6 alkalommal elvégezni a kezelést. Időszakosan 3-4-5 hetente javasoljuk bőrproblémának megfelelően. Megelőzés szempontjából fiatalabb vagy normál bőr esetén 4-6 hetente javasoljuk a kezelést.

Relaxáció-Hidratlásás-Feszesítés
Megszámlálhatatlan kozmetikum található a piacon. Többségük lakossági, divat termék. Aki a professzionális termékek mellett dönt, az sincs könnyebb helyzetben. Ahány kozmetika, annyi féle elv.. Ez a kezelés arctisztítás nélkül biztosítja a megfelelő táplálást és hidratálást a bőrnek. Megfelelő választás, hogy ha nincs jelen szeborrea, nincsenek gyulladt aknek.

Mi történik a kezelés alatt?
A letisztítást követően a kezelt bőrfelületet / arc-nyak-dekoltázs vagy esetenként hát-váll/ peelingezzük, eltávolítjuk az elhalt hámsejtecskéket. Kiválasztjuk a bőrnek megfelelő hatóanyagokat és kezdődhet a tápálás. A táplálás első lépése a szérum bevitele, amit követ egy hatóanyagos gél, amibe szintén a megfelelő anyagot téve beultrahangozzuk fényterápiával a bőrbe. Hogyha ezzel megvagyunk, kikeverünk egy újabb gélt, amibe már a hidratáció és a táplálás lesz előtérben. Ehhez is választunk az adott szakasznak megfelelő például vitamin-komplexet.. és hideg vasalóval fényterápiával kombinálva bejuttatjuk ezt a szövetekbe. A gépi kezelés után maszkkal, azt követően egy befejező krémmel zárjuk a kezelést.

Miért ezt a lehetőséget válasszuk?
 - hidratálás, táplálás
 - feszesítés, ránctalanítás
 - bőrtípusnak megfelelő hatóanyagok
 - fájdalommentes
 - gyors 40-50perc
 - javallott: 2-4-6 hetente
 - nem szeretnénk arctisztítást, de dehidratált a bőrünk
 - relaxáció
 - regenerálódás

Masszázs-Speciális hatóanyagok-Pihenés
Relaxáló masszázs, kifejezetten a pihenni vágyóknak. Feszesítő formulával kombinálva, kifejezetten lifting mozdulatokat hozzáadva a hagyományos arcmasszázshoz érünk el feszesebb, tónusosabb bőrt. Korfüggetlen kezelés.

Kezelés menete:
Letisztítást és peelingezést követően kiválasztjuk a bőr típusának megfelelő hatóanyagokat, amiket egy speciális masszázs géllel viszünk fel és masszírozunk bele a bőrbe azt folyamatosan adagolva. A masszázst a végén további hidratáló és tápláló pakolással zárunk.

Masszázs-Speciális hatóanyagok-Pihenés
A felesleges elhalt hámréteg eltávolítására leggyakrabban használt fájdalom mentes és gyors módszer.

Hogyan is zajlik a kezelés ?
A bőr megtisztítása után kezdjük el a kezelést. Felfele emelő mozdulatokkal, bőrünk rugalmasságát védve. Kiválasztjuk a megfelelő méretű gyémántfejet az érzékenyebb területek kezelésére. Miután végeztünk a kezelendő területtel, arc, nyak, dekoltázs.. megkezdjük a hidratálást. A bőr ilyenkor hajlamos kipirulásra, fontos figyelmet fordítunk a bőrnyugtatásra a folyamat alatt.

gyemantfejes_microd%20másolat.jpeg

Hogyan és mikor tudjuk fokozni a kezelés hatékonyságát?
Alkalmazhatunk 1-1 kezelést időszakosan 4-6- hetente, ez teljes mértékben egyénfüggő. Fontos az életmód, folyadék fogyasztás, otthoni professzionális kozmetikumok használata. Teljes értékű táplálkozás, vitaminok, ásványi anyagok megfelelő mennyiségű fogyasztása. Az első kezelés alkalmával felmérjük a bőrállapotot, hogy megállapítsuk a kezelés gyakoriságát vagy kombinálhatjuk más eljárásokkal is. Folyamatosan változó bőrállapot teheti ezt még függővé.

Elvégezhetjük kúrában a kezelést. 10 naponta megismételjük, bőrállapot függő, hogy hány alkalommal. Átlagosan ez 5-6 kezelést jelent, amit 3-4-5 hónap után ismétlünk meg. A kezelés gyakoriságát az időszakos megjelenés is változtathatja. Egyénre szabott kezelési tervet ajánlunk mindenkinek. Kizárólag Őszi-Téli és kora Tavaszi időszakban végezzük a kezelést.

FONTOS
Mindenkinek más a bőrállapota, kora, bőrtípusa.. a kezelés időpontjáig elvégzett eljárások is befolyásolhatják a kezelések hatékonyságát, gyakoriságát. Kontraindikációk, ezeken felüli betegségek megállapítása az adott kezelést megelőzően elengedhetetlen. Napvédelem elengedhetetlen az eljárás közben és után is!

Kiknek ajánljuk?
Feszesebb rugalmasabb bőrnél fontos a mindenkori megelőzés, hogy későbbiekben könnyebben és hatékonyabban tudjunk ránckezelést alkalmazni. Bőrmegújítás, szeborrea esetén a meglévő hegektől bizonyos százalékban megszabadulhatunk. Faggyútermelést szabályoz. Hatóanyag bejuttatásban segít.

Hogyan is zajlik a kezelés?
A bőr stimulálása kollagén termelést eredményez, öngyógyítással hajtja végre a kívánt hatást. Rádiófrekvenciás kezelőfejjel végezzük a kezelést arcon is és testen is. Ultrahang zselét használunk a hőérzet elkerülése miatt. Ez nem tartalmaz hatóanyagot, a táplálás és hidratálás a gépi kezelés után történik. Kellemesen langyos érzet, nem meleg, nem fájdalmas. A teljes kezelés 60percet vesz igénybe. Nincs utána sem bőrpír sem helyi érzékenység, de azonnal látható eredmény!

AZONNAL LÁTHATÓ TARTÓS HATÁS!

A bőr rugalmasságának, feszességének javítására alkalmazott egyik legmodernebb eljárás. Bőrünk redői halványulnak kisebb-nagyobb mértékben, rugalmassága határozottabb, tónusosabb lesz.

radiofrekvencias_arc.jpeg

Hogyan és mikor tudjuk fokozni a kezelés hatékonyságát?
Alkalmazhatunk 1-1 kezelést időszakosan 4-6-8 hetente, ez teljes mértékben egyénfüggő. Fontos az életmód, folyadék fogyasztás, otthoni professzionális kozmetikumok használata. Teljes értékű táplálkozás, vitaminok, ásványi anyagok megfelelő mennyiségű fogyasztása. Az első kezelés alkalmával felmérjük a bőrállapotot, hogy megállapítsuk a kezelés gyakoriságát vagy kombinálhatjuk más eljárásokkal is. Folyamatosan változó bőrállapot teheti ezt még függővé. Elvégezhetjük kúrában a kezelést. 10 naponta megismételjük, bőrállapot függő, hogy hány alkalommal. Átlagosan ez 5-6 kezelést jelent, amit 3-4-5 hónap után ismétlünk meg. A kezelés gyakoriságát az időszakos megjelenés is változtathatja. Egyénre szabott kezelési tervet ajánlunk mindenkinek.

FONTOS
Mindenkinek más a bőrállapota, kora, bőrtípusa.. a kezelés időpontjáig elvégzett eljárások is befolyásolhatják a kezelések hatékonyságát, gyakoriságát. A vendég igényeinek és bőrének megfelelően változtathatjuk a kezelések kimenetelét, például-toka zsírbontás vagy feszesítés.. hatóanyagok, esetleg valamilyen anyaggal szembeni érzékenység, implantátum. Kontraindikációk, ezeken felüli betegségek megállapítása az adott kezelést megelőzően elengedhetetlen.

Kiknek ajánljuk?
A rádiófrekvenciás kezelés korfüggetlen, minden korosztálynak nyújt választ a könnyű gyors feltöltődésre. Feszesebb rugalmasabb bőrnél fontos a mindenkori megelőzés, hogy későbbiekben könnyebben és hatékonyabban tudjunk ránckezelést alkalmazni. Ha már későn látjuk meg a kezelés szükségét sincs minden veszve! Kiváló ránctalanító és feszesítő hatása által is tudunk eredményt elérni.

Kapcsolat

    2040 Budaörs, Budapesti út 28

   +36 30 862 98 01

   skinandbodybudaors@gmail.com