Smink

Arcformázás professzionálisan vagy akár egy hétköznapi szemöldökformálás?

Minőségi anyagokkal elkészített smink, készüljön az alkalomra vagy nappalra különleges megjelenést biztosít mindenki számára.

Mit jelent?

A professzionális arctisztítás nem csak a tisztátalan vagy szeborreás bőr kezeléséről szól. Felkészítés az arcápolásra.. A hidratálás és táplálás kulcsfontosságú a kezelések folyamatában. Fontos, hogy egy alaposan megtisztított bőrt ápoljunk. A folyamathoz hozzá tartozik az otthoni rutin is. A folyamat alatt felmérjük a bőr aktuális állapotát, és készítünk kezelési tervet a további folyamatokra.

tu_nelkuli_mezo_1.jpeg

to be ...

A megtisztított bőr táplálása és hidratálása kulcsfontosságú. Miért ne köthetnénk össze a kellemeset a hasznossal.

Bőrtípusnak megfelelő készítményekkel kellemes relaxáló masszázs az arc, nyak és dekoltázs területén. Felfrissülésre, hidratálásra és táplálásra egyaránt alkalmas. Nem végzünk gépi kezelést, így ennek kontraindikációi ez esetben kizárhatók.

placeholder image-sqplaceholder imageplaceholder imageplaceholder image-sqplaceholder image-sqplaceholder image

Masszázs-Speciális hatóanyagok-Pihenés
A felesleges elhalt hámréteg eltávolítására leggyakrabban használt fájdalom mentes és gyors módszer.

Hogyan is zajlik a kezelés ?
A bőr megtisztítása után kezdjük el a kezelést. Felfele emelő mozdulatokkal, bőrünk rugalmasságát védve. Kiválasztjuk a megfelelő méretű gyémántfejet az érzékenyebb területek kezelésére. Miután végeztünk a kezelendő területtel, arc, nyak, dekoltázs.. megkezdjük a hidratálást. A bőr ilyenkor hajlamos kipirulásra, fontos figyelmet fordítunk a bőrnyugtatásra a folyamat alatt.

gyemantfejes_microd%20másolat.jpeg

Masszázs-Speciális hatóanyagok-Pihenés
Relaxáló masszázs, kifejezetten a pihenni vágyóknak. Feszesítő formulával kombinálva, kifejezetten lifting mozdulatokat hozzáadva a hagyományos arcmasszázshoz érünk el feszesebb, tónusosabb bőrt. Korfüggetlen kezelés.

Kezelés menete:
Letisztítást és peelingezést követően kiválasztjuk a bőr típusának megfelelő hatóanyagokat, amiket egy speciális masszázs géllel viszünk fel és masszírozunk bele a bőrbe azt folyamatosan adagolva. A masszázst a végén további hidratáló és tápláló pakolással zárunk.

Többféle technikával formázható a szemöldök. Tartós eredményt 2-3 héten át festéssel érhetünk el. Színtípusnak megfelelően kiválasztjuk a színt és kiválasztjuk a legoptimálisabb formát.

gyemantfejes_microd%20másolat.jpeg

to be ...

A 4-6 héten át tartó hatást szemöldök laminálással tudunk készíteni. Laminálás során pontosan beállítjuk a szemöldök szálak irányát, ezután megváltoztatjuk a szőrszálak minőségét, lágyabb könnyebben kezelhető formát érünk el. Fixáljuk, az eredmény garantáltan rendezett, természetes hatás.

Ez az eljárás hosszabb időt vesz igénybe, de megéri kipróbálni, korunk újdonsága!

radiofrekvencias_arc.jpeg

KINEK AJÁNLJUK A SZEMÖLDÖK LAMINÁLÁSÁT?
- Bárkinek, aki nem elégedett a szemöldöke formájával.
- Mindenkinek, aki hajlamos elaludni a szálakat.
- Azoknak a férfiaknak is, akik szeretik a rendezett formájú szemöldököt.

MIT TARTALMAZ A BEST BROWS PRO BROW LAMINÁLÁS SZOLGÁLTATÁS?
- Az arc formájának felmérését.
- A szemöldök formájának kialakítását.
- A szemöldök henna alapú tartós festését. (opcionális)
- Keratinos ápoló kezelést.

Laminálás előtt minden esetben bőrpróbát végzünk az esetleges allergia elkerülése érdekében.

A nemkívánatos szőrszálak eltávolítását gyantával végezzük steril körülmények között. A végtagok kezelését patronossal, a többi érzékeny területet elasztikus gyantával szőrtelenítjük le. A kezelés után nyugtató olajat és bőrápoló krémet használunk. Megismétlése szőr és bőrtípustól függ.


radiofrekvencias_arc.jpeg

to be...

Kapcsolat

    2040 Budaörs, Budapesti út 28

   +36 30 862 98 01

   skinandbodybudaors@gmail.com