Hatóanyagos tápláló kezelés

Mit jelent?

Relaxáció-Hidratálás-Feszesítés
Megszámlálhatatlan kozmetikum található a piacon. Többségük lakossági, divat termék. Aki a professzionális termékek mellett dönt, az sincs könnyebb helyzetben. Ahány kozmetika, annyi féle elv. Ez a kezelés arctisztítás nélkül biztosítja a megfelelő táplálást és hidratálást a bőrnek. Megfelelő választás, hogy ha nincs jelen szeborrea, nincsenek gyulladt aknék.

Milyen lehetőségeket rejt a kezelés?

Z
Hidralátás, táplálás
Z

Feszesítés, ránctalanítás 

Z
Bőrtípusnak megfelelő hatóanyagok
Z
Fájdalommentes
Z
Gyors 40-50 perc
Z
Javallott: 2-4-6 hetente
Z
Nem szeretnénk arctisztítást, de dehidratált a bőrünk
Z
Relaxáció
Z
Regenerálódás

Mi a kezelés folyamata?

A letisztítást követően a kezelt bőrfelületet / arc-nyak-dekoltázs, vagy esetenként hát-váll/ peelingezzük, eltávolítjuk az elhalt hámsejtecskéket. Kiválasztjuk a bőrnek megfelelő hatóanyagokat és kezdődhet a tápálás.

A táplálás első lépése a szérum bevitele, amit követ egy hatóanyagos gél, amibe szintén a megfelelő anyagot téve ultrahangozzuk fényterápiával a bőrbe.

Hogyha ezzel megvagyunk, kikeverünk egy újabb gélt, amibe már a hidratáció és a táplálás lesz előtérben. Ehhez is választunk az adott szakasznak megfelelő például vitamin-komplexet, és hideg vasalóval fényterápiával kombinálva bejuttatjuk ezt a szövetekbe.

A gépi kezelés után maszkkal, azt követően egy befejező krémmel zárjuk a kezelést.

Hogyan zajlik az első alkalom?

Első alkalommal egy konzultáció során felmérjük a bőr állapotát. Megállapítjuk, hogy a kívánt eredmény eléréséig hány kezelés szükséges. Milyen hatóanyagokra és kiegészítő kezelésekre lesz majd szükség. Otthoni ápolás is előtérbe kerül.

Milyen gyakran végezzük el újra?

Elvégezhetjük más ránctalanító kezelések kiegészítéseként és önállóan is. 3-4 hetente érdemes mélyhidratációt alkalmazni ennél az eljárásnál is. Télen-nyáron alkalmazható.

Mivel tudjuk kiegészíteni a kezeléseket?

A legelső szempont a megfelelő otthoni ápolás. Reggel és este is bőrtípusunknak megfelelő készítményekkel, rendszeresen tápláljunk otthon is bőrünket. Kiegészítő kezelések közül választhatunk olyan eljárásokat, amik szintén a bőr öregedésének megelőzésében segíthet.

Amikor nem végezhetjük az eljárást…

q

Lázas, beteg állapot

q
Tumor, rosszindulatú daganat
q
Antibiotikumok és antidepresszánsok szedése
q
Véralvadásgátló aktív szedésekor
q
Pigmenthiányos bőrbetegség esetén
q
Pacemaker
q
Terhesség esetén módosítunk ( az ultrahangos kezelést felváltja egy másik, nem elektromos árammal működő lépés)
q
Fertőző betegség, kiütés esetén
q

Allergia 

q
Keringési probléma tudatában

Kedves Vendégek

 

Tisztelettel megkérlek Titeket arra, hogy a megbeszélt időpontokra pontosan érkezzetek, 15 perc késés után nem áll módomban elvégezni a szolgáltatást.

A választott szolgáltatás lemondása esetén a megbeszélt időpont előtt 48 órával nem számolok fel a módosításért költséget. Egyéb esetben a szolgáltatás teljes összegét ki kell fizetni minden esetben!

LPG bérlet vásárlásakor az adott alkalom levonásra kerül, egy alkalmas fizetésnél a következő időpont alkalmával kérlek ezt rendezni. Az 5 alkalmas bérlet 30 napig, a 10 alkalmas 60 napig érvényes, kérlek vegyétek ezt figyelembe a vásárláskor!

Testkezelés alkalmával történő késés esetén a megbeszélt kezelés összegét kell kifizetni, nem módosítok a szolgáltatás hosszán!!

Az ajándékkártyákat 60 napig lehet felhasználni, nem módosít a hosszán a bérlet!

Megértéseteket Köszönöm!