Tűnélküli Mezoterápia

Mi a kezelés folyamata?

Bőrünk rétegei nagyon apró sejtecskékből épül fel. A kozmetikai ipar arra épít termékcsaládokat, hogy ezeken a sejtecskéken keresztülhatolva hidratálják, táplálják a bőrt, segítség a rugalmasságának megtartását minél hosszabb ideig.

Ez az eljárás segít a bőrben lévő rétegek áthatolásában, láthatatlan csatornákon keresztül. Különböző hatóanyagok segítségével több bőrproblémát is tudunk vele kezelni a speciális hatóanyagok által a ránctalanítás és a feszesítés mellett.

Bőrtípusnak megfelelően készítünk hatóanyagkoktélokat, vitamin komplexeket amiket a készülék segítségével 60 perc alatt építünk a bőrbe.

Milyen lehetőségeket rejt a kezelés?

Z
Bőrtípusnak és problémának megfelelően arc, nyak és dekoltázs kezelése
Z
Pigmentfoltok kezelése
Z
Feszesítés, ránctalanítás
Z
Hidratálás, táplálás
Z
Fájdalommentes eljárás, mégis kiemelkedően hatékony!
Z
Vízhiányos bőr tartós hidratációjának javítása
Z
Kollagén és elasztin termelése
Z
Öregedési folyamatok lassítása
Z
Hatóanyagkomplex egyénnek megfelelően

Mi a kezelés folyamata?

Letisztítást és peelingezést követően kiválasztjuk a bőr típusának megfelelő hatóanyagokat, amiket egy speciális masszázs géllel viszünk fel és masszírozunk bele a bőrbe azt folyamatosan adagolva. A masszázst a végén további hidratáló és tápláló pakolással zárunk.

Hogyan zajlik az első alkalom?

Első alkalommal egy konzultáció során felmérjük a bőr állapotát. Megállapítjuk, hogy a kívánt eredmény eléréséig hány kezelés szükséges. Milyen hatóanyagokra és kiegészítő kezelésekre lesz majd szükség. Otthoni ápolás is előtérbe kerül.

Milyen gyakran végezzük el újra?

Alkalmazható kúrában és időszakosan is. Kúrában 2 hetente, vagy 10 naponta szükséges 5-6 alkalommal elvégezni a kezelést. Időszakosan 3-4-5 hetente javasoljuk bőrproblémának megfelelően. Megelőzés szempontjából fiatalabb vagy normál bőr esetén 4-6 hetente javasoljuk a kezelést.

Mivel tudjuk kiegészíteni a kezeléseket?

A legelső szempont a megfelelő otthoni ápolás. Reggel és este is bőrtípusunknak megfelelő készítményekkel, rendszeresen tápláljunk otthon is. Kiegészítő kezelések közül választhatunk olyan eljárásokat, amik szintén a bőr öregedésének megelőzésében segíthet.

Amikor nem végezhetjük az eljárást…

q

Lázas, beteg állapot

q

Trombózis, sérv gyanú

q
Tumor, rosszindulatú daganat
q
Véralvadásgátló aktív szedésekor
q
Antibiotikumok és antidepresszánsok szedése
q
Pigmenthiányos bőrbetegség esetén
q
Pacemaker
q
Terhesség esetén
q
Fertőző betegség, kiütés esetén
q
Máj és veseelégtelenség esetén
q
Immunrendszer betegsége esetén
q
Keringési probléma tudatában
q
Kezeletlen pajzsmirigybetegség
q
Cukorbetegség és egyéb hormonális zavar esetén orvosi felügyelet mellett javallott
q
Kontakt allergia

Kedves Vendégek

 

Tisztelettel megkérlek Titeket arra, hogy a megbeszélt időpontokra pontosan érkezzetek, 15 perc késés után nem áll módomban elvégezni a szolgáltatást.

A választott szolgáltatás lemondása esetén a megbeszélt időpont előtt 48 órával nem számolok fel a módosításért költséget. Egyéb esetben a szolgáltatás teljes összegét ki kell fizetni minden esetben!

LPG bérlet vásárlásakor az adott alkalom levonásra kerül, egy alkalmas fizetésnél a következő időpont alkalmával kérlek ezt rendezni. Az 5 alkalmas bérlet 30 napig, a 10 alkalmas 60 napig érvényes, kérlek vegyétek ezt figyelembe a vásárláskor!

Testkezelés alkalmával történő késés esetén a megbeszélt kezelés összegét kell kifizetni, nem módosítok a szolgáltatás hosszán!!

Az ajándékkártyákat 60 napig lehet felhasználni, nem módosít a hosszán a bérlet!

Megértéseteket Köszönöm!