Arctisztítás

Mit jelent?

A professzionális arctisztítás nem csak a tisztátalan vagy szeborreás bőr kezeléséről szól. Felkészítés az arcápolásra. A hidratálás és táplálás kulcsfontosságú a kezelések folyamatában. Fontos, hogy egy alaposan megtisztított bőrt ápoljunk.

Milyen lehetőségeket rejt a kezelés?

Z
Előkészíti és tiszta alapot nyújt a további tevékenységekhez.
Z
A hatóanyagok könnyebben jutnak be a bőr mélyebb rétegeiben, és tovább fejtik ki a hatásukat.

Mi a kezelés folyamata?

A folyamat alatt felmérjük a bőr aktuális állapotát, és készítünk kezelési tervet a további folyamatokra. A letisztítást követően eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, azt a felpuhítás követi. Előkészítjük a bőrt a tisztítás folyamatára.

Eltávolítjuk a tisztítás alatt a felgyülemlett salakanyagokat, faggyút az arcbőrből. Fertőtlenítés után következhet a vissza táplálás és hidratálás az adott bőrtípusnak megfelelően.

Mivel tudjuk kiegészíteni a kezeléseket?

A tisztítást követően bármely más tápláló és hidratáló kezelések közül válogathatunk.

Érdemes pár napot várni az eljárások között, hogy ha fent áll érzékenység.

A folyamathoz hozzá tartozik az otthoni rutin is. Fontos a megfelelő tisztítás és radírozás. Megfelelő napi rutin kialakítása elősegíti a könnyebb tisztítást, és hidratáltabb bőrfelszínt nyújt a mindennapokban is.

Milyen gyakran végezzük el újra?

Bőrtípus függő. Legkorábban 3-4 hét elteltével ismételhetünk, rendszeres tisztitást követően ez az időszak kitolódhat 1-2 hónapra is.

Amikor nem végezhetjük az eljárást…

q

Lázas, beteg állapot

q
Tumor, rosszindulatú daganat
q
Antibiotikumok és antidepresszánsok szedése
q
Véralvadásgátló aktív szedésekor
q
Pigmenthiányos bőrbetegség esetén
q
Terhesség esetén módosítunk ( az ultrahangos kezelést felváltja egy másik, nem elektromos árammal működő lépés)
q
Fertőző betegség, kiütés esetén
q
Keringési probléma tudatában
q
Allergia

Kedves Vendégek

 

Tisztelettel megkérlek Titeket arra, hogy a megbeszélt időpontokra pontosan érkezzetek, 15 perc késés után nem áll módomban elvégezni a szolgáltatást.

A választott szolgáltatás lemondása esetén a megbeszélt időpont előtt 48 órával nem számolok fel a módosításért költséget. Egyéb esetben a szolgáltatás teljes összegét ki kell fizetni minden esetben!

LPG bérlet vásárlásakor az adott alkalom levonásra kerül, egy alkalmas fizetésnél a következő időpont alkalmával kérlek ezt rendezni. Az 5 alkalmas bérlet 30 napig, a 10 alkalmas 60 napig érvényes, kérlek vegyétek ezt figyelembe a vásárláskor!

Testkezelés alkalmával történő késés esetén a megbeszélt kezelés összegét kell kifizetni, nem módosítok a szolgáltatás hosszán!!

Az ajándékkártyákat 60 napig lehet felhasználni, nem módosít a hosszán a bérlet!

Megértéseteket Köszönöm!