Lifting masszázs

Mit jelent?

Masszázs-Speciális hatóanyagok-Pihenés Relaxáló masszázs, kifejezetten a pihenni vágyóknak. Feszesítő formulával kombinálva, kifejezetten lifting mozdulatokat hozzáadva a hagyományos arcmasszázshoz érünk el feszesebb, tónusosabb bőrt. Korfüggetlen kezelés.

Milyen lehetőségeket rejt a kezelés?

Z

Hidratálás, táplálás

Z

Feszesítés, ránctalanítás 

Z

Bőrtípusnak megfelelő hatóanyagok

Z

Fájdalommentes 

Z

Relaxáció

Z

Regenerálódás

Z
Nem szeretnénk arctisztítást, de dehidratált a bőrünk

Mi a kezelés folyamata?

Letisztítást és peelingezést követően kiválasztjuk a bőr típusának megfelelő hatóanyagokat, amiket egy speciális masszázs géllel viszünk fel és masszírozunk bele a bőrbe azt folyamatosan adagolva. A masszázst a végén további hidratáló és tápláló pakolással zárunk.

Hogyan zajlik az első alkalom?

Első alkalommal egy konzultáció során felmérjük a bőr állapotát. Megállapítjuk, hogy a kívánt eredmény eléréséig hány kezelés szükséges. Milyen hatóanyagokra és kiegészítő kezelésekre lesz majd szükség. Otthoni ápolás is előtérbe kerül.

Milyen gyakran végezzük el újra?

Elvégezhetjük más ránctalanító kezelések kiegészítéseként és önállóan is. 3-4 hetente érdemes mélyhidratációt alkalmazni ennél az eljárásnál is. Télen-nyáron alkalmazható.

Mivel tudjuk kiegészíteni a kezeléseket?

A legelső szempont a megfelelő otthoni ápolás. Reggel és este is bőrtípusunknak megfelelő készítményekkel, rendszeresen tápláljunk otthon is. Kiegészítő kezelések közül választhatunk olyan eljárásokat, amik szintén a bőr öregedésének megelőzésében segíthet.

Amikor nem végezhetjük az eljárást…

q

Lázas, beteg állapot

q
Tumor, rosszindulatú daganat
q
Antibiotikumok és antidepresszánsok szedése
q
Pigmenthiányos bőrbetegség esetén
q
Fertőző betegség, kiütés esetén
q
Keringési probléma tudatában
q

Allergia